- 1. לחמם תנור ל 150 מעלות ולחצות את ראשי השום. להניח בתבנית פיירקס, לצקת לתוכה את היין ולאפות כחצי שעה או עד שהשום נהפך לזהוב בהיר. לסחוט את חצאי השום לתבנית ולזרוק את הקליפות.
-
- 2. בסיר רחב מטגנים את הבצל והכרישה בשלוש כפות חמאה ולאחר שהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים.
-
- 3. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מוסיפים לסיר את יתרת המצרכים ואת השום האפוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים לחצי.
-
- 4. מכינים את רגלי הצפרדע עשר דקות לפני ההגשה: להרתיח סיר מים עם מעט מלח ולבשל את רגלי הצפרדע 3 דקות.
-
- 5. מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים את רגלי הצפרדע בבלילה ולטגן בשמן עמוק.
-
- 6. להניח מספר רגלי צפרדע בצד מרק השום ולהגיש.