וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'אפטי

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

דוסה הודית. דרור עינב
דוסה הודית

מצרכים למתכון

  • ¼ 1 כוסות קמח
  • 1/3 כפית מלח
  • 1/3 כפית סוכר
  • 150 מ"ל מים פושרים
  • 50 גר' חמאה מזוקקת

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הקמח המלח והסוכר.
  • 2. יוצרים גומה ומוסיפים את המים.
  • 3. לשים כעשר דקות עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.
  • 4. מעבירים לקערה משומנת, מכסים במגבת לחה וממתינים כשעה.
  • 5. יוצרים כדורים ומשטחים לעלים דקיקים מאד.
  • 6. מורחים כל עלה בחמאה מזוקקת, מקפלים כמו מעטפה ומרדדים שוב.
  • 7. מלהיטים מחבת טפלון ומטגנים כל עלה בצק כ40 שניות מכל צד.
  • 8. אפשר למרוח בשמן זית וזעתר, לטבול בפסטו או ממרח עגבניות מיובשות או לנגב חומוס.
  • אנחנו טבלנו בגבינת שמנת וסילאן – שילוב מומלץ ביותר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully