וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט תפוחים מהיר וקל להכנה

מתכון מאת: רבקה,rebeccarosenblatt@walla.com

תפוחים. ShutterStock
תפוחים

מצרכים למתכון

  • 500 גרם קמח
  • 2 כוסות קטנות (של קפה בוץ) של שמן קנולה
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 1 כוס (אותה כוס של השמן) של מים פושרים
  • 6-8 תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות (לא משנה סוג התפוח-לפי העדפה) +חצי כוס סוכר.

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת בצק אחיד.(פרט לתפוחים המסוכרים)
  • 2. משמנים מעט תבנית תנור גדולה ומרדדים עליה את הבצק באופן אחיד. מוסיפים לתפוחים חצי כוס סוכר ומערבבים כך שיתפזר על כל התפוחים.
  • 3. מסדרים את פרוסות התפוחים אחד אחרי השני בצמוד מאוד ואף מעט אחד על השני בטורים, ושמים בתנור מחומם מראש ל180-190 מעלות. זה מוכן מהר תלוי בתנור בין 20-35דקות עד שהבצק מקבל גוון חום צהבהב וכן גם התפוחים מתבשלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully