טארט תפוחים מהיר וקל להכנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם קמח
- 2 כוסות קטנות (של קפה בוץ) של שמן קנולה
- 2 כפות סוכר
- חצי כפית מלח
- 1 כוס (אותה כוס של השמן) של מים פושרים
- 6-8 תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות (לא משנה סוג התפוח-לפי העדפה) +חצי כוס סוכר.
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת בצק אחיד.(פרט לתפוחים המסוכרים)
- 2. משמנים מעט תבנית תנור גדולה ומרדדים עליה את הבצק באופן אחיד. מוסיפים לתפוחים חצי כוס סוכר ומערבבים כך שיתפזר על כל התפוחים.
- 3. מסדרים את פרוסות התפוחים אחד אחרי השני בצמוד מאוד ואף מעט אחד על השני בטורים, ושמים בתנור מחומם מראש ל180-190 מעלות. זה מוכן מהר תלוי בתנור בין 20-35דקות עד שהבצק מקבל גוון חום צהבהב וכן גם התפוחים מתבשלים.