סלט קינואה רענן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ספל קינואה
- 2 ספלי מים רותחים
- 1 קולורבי
- 2 עגבניות
- חופן כוסברה טרייה קצוצה
- חופן פטרוזיליה טריה קצוצה
- 1 כוס חמוציות מיובשות (ניתן להחליף חמוציות לכוס גרגרי רימון לפי העונה)
- רבע כוס שמן זית/קנולה
- מיץ מלימון קטן
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הקינואה במים הרותחים 20 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה. לאחר הבישול מפרידים את הגרגרים בעדינות עם מזלג ומצננים אותה.
- 2. לחתוך בקערה: קולורבי לקוביות קטנטנות, עגבניות לקוביות קטנות ללא החלק המימי עם הגרעינים, פטרוזיליה קצוצה
- כוסברה קצוצה וחמוציות.
- 3. להוסיף את הקינואה המצוננת, לתבל בשמן מלח ולימון.