- 1. שמים שמן בווק בכמות המספקת לכיסוי תחתיתו. מחממים את השמן על להבה גבוהה וזורקים פנימה את פרוסות הבצל הסגול.
-
- 2. מערבבים ומטגנים במהירות בעזרת מקלות אכילה גדולים או כף עץ. מוסיפים את הקישוא, הגזר והטופו. מערבבים עוד עד שהקישוא מראה סימני צריבה.
-
- 3. מנמיכים במעט הלהבה והוסיפו את המים. מוסיפים כף רוטב סויה ואת המירין. מוסיפים את שארית רוטב הסויה ומערבבים עד שהירקות התרככו.
-
- 4. מוסיפים את שני סוגי האורז וממשיכים להקפיץ במהירות. טעמו והוסיפו רוטב סויה או מלח על פי הטעם.
-
- 5. הוציאו לצלחת או קערת הגשה אישית ופזרו מעל בצל ירוק קצוץ.