פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      בבקה פרג

      מתכון של קונדיטוריית בן עמי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבקה פרג (יח
      בבקה פרג (יח"צ , בועז לביא)

      מצרכים

      • 250 גרם חמאה
      • 2 כוסות סוכר
      • 4 ביצים
      • 3 כוסות קמח
      • 3 כפיות אבקת אפייה
      • ¾ כוס מלית פרג (הוראות הכנה למלית בתחתית המתכון)
      • קורט מלח
      • גרידת תפוז משני תפוזים
      • 1 ורבע כוס חלב
      • כוס מיץ תפוזים
      • למלית פרג:
      • 1 כוס סוכר
      • 1 כוס חלב
      • 200 גר' פרג
      • 1 חלמון
      • גרידת לימון
      • 30 גר' צימוקים

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את כל חומרי מלית הפרג עד שרותח ומבעבע. מקררים.
      • 2. מעבדים בפוד פרוססור חמאה, סוכר וביצים.
      • 3. מוסיפים: קמח, אבקת אפיה ואת מלית הפרג, גרידת התפוז, מלח וחלב.
      • 4. לאחר הערבול יש לשפוך 2/3 מהבלילה אל תבנית משומנת וליישר.
      • 5. כעתאל שארית הבלילה יש להוסיף בפוד פרוססור אליה את מיץ התפוזים ולערבב.
      • 6. כעת נוסיף את 1/3 הבלילה שנותרה אל שאר הבלילה שבתבנית וניישר.
      • 7. אופים כ-45 דקות בחום של 180 מעלות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -