- 1. שמים בקערת מערבל קמח שמרים וסוכר ומערבבים עם וו הלישה.
-
- 2. מוסיפים חלב וחמאה ונותנים למערבל לעבוד כ4 דקות.
-
- 3. מוסיפים חלמונים, גרידת תפוז ווניל וממשיכים לערבל כ4 דקות.
-
- 4. כשהבצק מתגבש, מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל דקה אחת.
-
- 5. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח כשעה וחצי או לילה שלם במקרר.
-
- 6. לאחר התפיחה, מחלקים את הבצק ל4 כדורים, מכסים ומתפיחים כשעה.
-
- 7. מכינים את המילוי: ממיסים שמנת מתוקה עם שוקולד.
-
- 8. מערבבים נס קפה עם כף חלב עד שמתקבל מרקם של משחה. מוסיפים לתערובת השוקולד והשמנת. מוסיפים גם את הקוקוס.
-
- 9. לאחר שכדורי הבצק תפחו, מוציאים להם את האוויר ומרדדים כל כדור למלבן בגודל של כ15 X 20 ס"מ.
-
- 10. מורחים את המילוי בעזרת לקקן ומשאירים שוליים של 1 ס"מ מכל צד.
-
- 11. מקפלים את השוליים ומגלגלים לצורת רולדה. אמורות להתקבל כ4 רולדות.
-
- 12. מעבירים את הרולדות לתבניות אינגלישקייק משומנות בחמאה.
-
- 13. בעזרת סכין חורצים חריצים אלכסוניים בחלק העליון של הרולדות ומברישים בתערובת של 2 חלמונים וכף חלב.
-
- 14. מתפיחים כ40 דקות.
-
- 15. מחממים תנור לחום של 220 מעלות. אופים כ4 דקות ומורידים את החום ל190 מעלות. אופים עוד 25-20 דקות עד שהעוגות מזהיבות יפה.
-
- 16. מכינים סירופ סוכר ממיסים כוס סוכר בכוס מים רותחים ומברישים את העוגות.