פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שרימפס על טחינה ירוקה

      שרימפסים מוקפצים על מחבת, הפוגשים בסלט של פלפלים, קולורבי ובצל ירוק, כשמתחת להכל ממתינה טחינה ירוקה וזרחנית. השף עומר מילר עם מתכון מנצח.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שרימפס בטחינה ירוקה (ברני ארדוב)
      שרימפס בטחינה ירוקה (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 4 שרימפס
      • 2 כפות בצל ירוק קצוץ
      • 10 עלי פטרוזיליה
      • 1 כפית בוטנים קצוצים
      • 1/2 צ'ילי אדום פרוס
      • 10 מקלות קולורבי
      • 2 כפות טחינה ירוקה
      • 2 פלפלים אדומים
      • 1 פלפל אדום חריף
      • 1 שאלוט
      • 2 שיני שום
      • לטחינה ירוקה:
      • חצי צרור פטרוזיליה

      אופן ההכנה

      • 1. במים רותחים חולטים לחצי דקה צרור פטרוזיליה ומעבירים ישירות למי קרח לעצירת הבישול ושמירת הכלורופיל – זה שיתרום לנו את הצבע הירוק הזרחני ולא ירוק אפרפר ועצוב.
      • 2. טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה החלוטה ומוסיפים אותה לתוך הטחינה. אני אוהב להוסיף את הטחינה הגולמית לתוך מעבד המזון ולהשלים את הכנת הטחינה לפי המתכון הבסיסי בתוך מעבד המזון.
      • 3. קרם פלפלים: קולים פלפלים אדומים ואת הפלפל החריף. קולפים ומנקים היטב. במעבד מזון טוחנים את הפלפלים, השאלוט והשום. מעבירים דרך מסננת.
      • 4. במחבת עם שמן זית מקפיצים את השרימפס ומעבירים לקערה עם כל מרכיבי הסלט. מתבלים היטב ומניחים על צלחת שעליה מרוחה הטחינה וקרם הפלפלים. מפזרים בוטנים מלמעלה ומגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -