- 1. במים רותחים חולטים לחצי דקה צרור פטרוזיליה ומעבירים ישירות למי קרח לעצירת הבישול ושמירת הכלורופיל זה שיתרום לנו את הצבע הירוק הזרחני ולא ירוק אפרפר ועצוב.
-
- 2. טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה החלוטה ומוסיפים אותה לתוך הטחינה. אני אוהב להוסיף את הטחינה הגולמית לתוך מעבד המזון ולהשלים את הכנת הטחינה לפי המתכון הבסיסי בתוך מעבד המזון.
-
- 3. קרם פלפלים: קולים פלפלים אדומים ואת הפלפל החריף. קולפים ומנקים היטב. במעבד מזון טוחנים את הפלפלים, השאלוט והשום. מעבירים דרך מסננת.
-
- 4. במחבת עם שמן זית מקפיצים את השרימפס ומעבירים לקערה עם כל מרכיבי הסלט. מתבלים היטב ומניחים על צלחת שעליה מרוחה הטחינה וקרם הפלפלים. מפזרים בוטנים מלמעלה ומגישים.