פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פשטידת בטטות וגבינות

      פשטידת בטטות וגבינות באדיבות השף ברק חי חורש ל"טרה"

      6 מדרגים / 3.4 כוכבים

      פשטידת בטטה וגבינות (יח
      פשטידת בטטה וגבינות (יח"צ)

      מצרכים

      • לתבנית קוטר 24 ס"מ או תבנית אלומיניום עמוקה בגודל בינוני
      • חומרים:
      • 4 כפות שמן זית
      • 2 בטטות גדולות - מקולפות, שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
      • 1 יח' כרישה - חתוכה לטבעות דקות
      • 1 יח' בצל גדול - מקולף, שטוף וקצוץ
      • 2 יח' דלעת ערמונים - מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה)
      • 1 יח' פלפל גמבה - חתוך לקוביות קטנות
      • קופסא קוטג' טרה
      • 1 יח' שמנת חמוצה של טרה (200 גר')
      • 50 גר' חמאת טרה - רכה בטמפרטורת החדר
      • 3 ביצים
      • 5 כפות קמח תופח
      • מלח
      • טימין טרי

      אופן ההכנה

      • 1. מקפיצים בווק את הבצל והכרישה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף.
      • 2. מוספים לווק את שאר הירקות והחמאה מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות.
      • 3. מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה.
      • 4. מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות, למשך כ-45 דקות.
      • המלצת השף:
      • 1. להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט טרה וגרידת לימון.
      • 2. ניתן להוסיף לפשטידה גבינה צהובה מגורדת של טרה.
      • 3. לאוהבי השום - ניתן להוסיף לווק כ- 6 שיניים שלמות.

      עוד מתכוני פשטידות

      פשטידת בטטות וגבינות
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -