פילה דניס על חומוס
כמה זמן לוקח להכין פילה של דניס עם גרגרי חומוס רכים, בטעמי לימון, תרד ועגבניות? פחות מעשר דקות. השף דן קרטלה, ממסעדת "דיקסי" מכין להם ארוחת צהריים מהירה במיוחד.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- פילה דניס משני דגים
- 1 כוס חומוס מבושל
- 1/2 כוס עגבניה טריה
- גרידת לימון משני לימונים
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- מעט מלח גס
- חופן תרד תורכי
- ציר עוף מתובל עם צילי, לימון, מלח, סוכר, פלפל ופטרוזיליה (כוס)
אופן ההכנה
- 1. במחבת להקפיץ את החומוס במעט שמן זית, להוסיף מעט פלפל שחור, גרידת לימון ומלח.
- 2. לאחר דקה מוסיפים תרד ועגבניות, מעט ציר עוף ומקפיצים.
- להוסיף פטרוזיליה, להשלים טעם ולצקת לצלחת.
- 3.במקביל צולים את פילה הדניס במשך כמה דקות משני הצדדים, להניח מעל החומוס ולפזר פטרוזיליה בנדיבות.