- 1. נתחיל בהכנת הקרם אגוזים - נכניס את כל החומרים למעבד מזון ונטחן עד למחית חלקה, נעביר דרך מסננת דקה ונניח בצד.
-
- 2. מכינים רוטב כוסברה - נכניס את כל החומרים למעבד מזון עד לקבלת נוזל, נעביר דרך מסננת דקה ונניח בצד. פעולת המסננת היא על מנת לבדוק שלא נשארו גושים.
-
- 3. להכנת הדג נכניס את הנתחים לתוך קערה עם שאר המצרכים ונערבב בעדינות עד שכל הנתחים יהיו מצופים בשמן, מלח ,פלפל וטימין. נניח במחבת פסים עם העור כלפי מטה ונהפוך כעבור 4 דקות לצד השני לעוד 4 דקות.
-
- 4. להכנת האספרגוס נקלוף אותם מעט ונקפיץ אותם בשמן הזית עם שאר החומרים למשך 4 דקות. לפני ההגשה ניקח את רוטב הכוסברה ונערבב אותו במטרפה על מנת שיהיה אוורירי.
-
- 5. להרכבת המנה בצלחת נמרח במרכז מעט מהקרם אגוזים, מעל נניח את נתח הדג עליו נבזוק מרוטב הכוסברה ונניח מעל שתי חתיכות אספרגוס.