- 1. יש להניח על האש הנמוכה ביותר מחבת כבדה.
-
- 2. את הלבן של המנגולד (גבעולים) יש לקצוץ דק ולבשל על אש קטנה עם שמן זית ומעט מלח וגרידת לימון. כשהתרככו יש להוסיף את העלים הירוקים ולבשל על אש גבוהה כשש דקות.
-
- 3. את הלוביה יש לחלוט במים רותחים מומלחים היטב ולצנן במי קרח.
-
- 4. להגביר את האש מתחת למחבת משלב 1 ולהמתין שש דקות.
-
- 5. את הדג יש למרוח עם היד בשמן זית ולהמליח בעדינות את בשרו. והניח אותו עם צד העור פונה מטה במחבת. לא לגעת במחבת ולא להנמיך את האש שתי דקות טובות.
-
- 6. להפוך את הדג ולהוסיף למחבת מעט שמן זית, צלפים ושום פרוס ומיד אח"כ את הציר ומיץ הלימון. להנמיך את האש ולבשל בין שבע לשתיים עשרה דקות בהתאם לעובי פרוסות הדג.
-
- 7. אם במקרה מתאדים המים והדג עדיין לא מוכן יש להוסיף עוד מעט נוזל. ברגע האחרון להוסיף פטרוזיליה ולצלח עם המנגולד והלוביה