וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי קרם שורשים ברוטב פטריות פורצ'יני

מתכון של השף יואב בר, ממסעדת מארבו

מתכון מאת: מערכת וואלה

רביולי קרם שורשים.
רביולי קרם שורשים

מצרכים למתכון

  • לבצק פסטה:
  • 100 גרם קמח פסטה (סמולינה מחיטה דורום)
  • 5 חלמונים
  • קורט מלח
  • לקרם שורשים:
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 שורש סלרי
  • 1 לפת בעונה
  • (כל השורשים קלופים ושטופים)
  • 2 שיני שום קונפי (שום, שמן זית בנייר כסף בתנור כ-20 דקות 200 מעלות)
  • עלי טימין
  • כוס חלב
  • כוס שמנת מתוקה
  • מלח ופלפל
  • רוטב לפסטה:
  • פטריות שמפניון
  • פטריות פורצ'יני
  • מחית כמהין

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הפסטה: מכניסים את כל החומרים למיקסר ל-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד. מכניסים חצי שעה למקרר.
  • 2. מכינים את קרם השורשים: מבשלים את כל החומרים עד שהם רכים, טוחנים בבלנדר עד לקבלת מרקם מחיתי חלק.
  • מקררים וממלאים בשק זילוף חד פעמי.
  • 3. מכינים רוטב לפסטה: מטגנים את פטריות השמפניון בשמן זית , מוסיפים את שאר הפטריות, חצי כוס שמנת מתוקה,
  • מלח ופלפל עד שמתקבל רוטב סמיך.
  • 4. מכינים את הרביולי: פותחים את הפסטה במכונת פסטה לעלים דקים מאוד, קורצים עיגולים ברוחב 7 ס"מ, ממלאים את הבצק בקרם השורשים בעזרת שק זילוף בערך כגודל כפית אחת. מברישים בביצה את הפינות, מכסים את המילוי
  • בפסטה הקרוצה ומהדקים את הקצוות. מבשלים את הרביולי במים מורתחים ומומלחים כשתי דקות ומוציאים.
  • 5. מוסיפים את הרביולי לרוטב הפטריות משאירים על האש כדקה ומורידים. מקשטים בפרמז'ן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully