- 1. מכינים את הפסטה: מכניסים את כל החומרים למיקסר ל-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד. מכניסים חצי שעה למקרר.
-
- 2. מכינים את קרם השורשים: מבשלים את כל החומרים עד שהם רכים, טוחנים בבלנדר עד לקבלת מרקם מחיתי חלק.
- מקררים וממלאים בשק זילוף חד פעמי.
-
- 3. מכינים רוטב לפסטה: מטגנים את פטריות השמפניון בשמן זית , מוסיפים את שאר הפטריות, חצי כוס שמנת מתוקה,
- מלח ופלפל עד שמתקבל רוטב סמיך.
-
- 4. מכינים את הרביולי: פותחים את הפסטה במכונת פסטה לעלים דקים מאוד, קורצים עיגולים ברוחב 7 ס"מ, ממלאים את הבצק בקרם השורשים בעזרת שק זילוף בערך כגודל כפית אחת. מברישים בביצה את הפינות, מכסים את המילוי
- בפסטה הקרוצה ומהדקים את הקצוות. מבשלים את הרביולי במים מורתחים ומומלחים כשתי דקות ומוציאים.
-
- 5. מוסיפים את הרביולי לרוטב הפטריות משאירים על האש כדקה ומורידים. מקשטים בפרמז'ן.