- 1. חותכים את החבושים לשמיניות ומבשלים בסירופ סוכר עד שהחבושים מבושלים למחצה.
-
- 2. מורחים כמות נדיבה של חמאה בתחתית תבנית פאי עגולה ובוזקים מעל סוכר עד שהתחתית מצופה בסוכר וחמאה.
-
- 3. מסדרים את החבושים מהדפנות כלפי פנים ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ואופים כ-25 דקות.
-
- 4. להכנת הבצק - מערבבים את הסוכר והחמאה במעבד מזון מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב.
-
- 5. מוסיפים את הקמח עד לקבלת מרקם אחיד. מכניסים את הבצק לנוח כחצי שעה במקרר .
-
- 6. לאחר שהבצק קר ונוח לעיבוד מוציאים ומרדדים על משטח עבודה מקומח עד לעובי של 2.5 מילימטר .
-
- 7. קורצים עיגול גדול יותר בשני סנטימטר מגודל התבנית הפאי, מסדרים בתבנית מלבנית רגילה ואופים שמונה דקות , מניחים בצד להצטנן.
-
- 8. שהחבושים יוצאים מהתנור הופכים את התבנית הפאי על הבצק הפריך שאפינו.
-
- ניתן לעשות את אותו הטארט עם בצק עלים מוכן.