- 1. בסיר גדול ממיסים את החמאה ומאדים בה את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את החסה ומערבבים שתי דקות. מוסיפים 1.5 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים רבע שעה. מוסיפים את תפוחי האדמה, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה. ממליחים ומפלפלים. בעזרת בלנדר יד מרסקים את המרק בסיר עד שיהיה חלק ואחיד. בקערת הגשה גדולה טורפים את הביצים, החלמון והפרמזן. מכבים את האש ויוצקים את המרק תוך ערבוב מתמיד לקערה עם הביצים הטרופות.
-
- 2. מניחים בכל צלחת של כל סועד פרוסת לחם קלויה ויוצקים לצלחות את המרק. מגישים. אפשר כמובן להחליף את החמאה בשמן זית ולהשתמש בו לזילוף גם לפני ההגשה.