מתכונים חמים

מרק מיניסטרונה

מתכון של השף הנריק שלמודין ממסעדת פורטבלו. מיניסטרונה הוא מרק מצוין לימי החורף הקרירים. מומלץ להכין אותו מספר שעות לפני ההגשה

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מרק מינסטרונה של שף הנריק שלמודין ממסעדת פורטבלו

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל- 4 מנות:
  • 1 בטטה
  • 1-2 תפוחי אדמה, חתוך לקוביות
  • 100 ג' דלעת
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1 גזר
  • כרבע כרובית, פרוסה לפרוסות
  • 1 בצל קצוץ עבה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1-2 כפות אבקת מרק עוף
  • כ- 200 ג' עגבניות מרוסקות
  • איטריות פנה מבושלות
  • שמן זית
  • מלח, פלפל גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בסיר המרק בשמן זית, טיגון קל את: הבצל, שום, סלרי, גזר, תפוח אדמה, בטטה, דלעת.
  • 2. מוסיפים מים לסיר בגובה של כ- 3 ס"מ מעל קו הירקות.
  • 3. מוסיפים את פרוסות הכרובית.
  • 4. מוסיפים את אבקת מרק העוף ומבשלים על אש בינונית כ- 15 דקות, עד שהירקות מתרככים.
  • 5. מוסיפים עגבניות מרוסקות ומביאים את המרק לרתיחה. מתבלים עם מעט מלח ופלפל, עפ"י הטעם ומכבים את האש.
  • *הצעת הגשה - לפני ההגשה לשולחן מומלץ להוסיף לקערת המרק את איטריות הפנה.
  • מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וגבינת פרמזן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully