- 1. מרתיחים סיר עם מים ומלח. קוצצים את החלק התחתון של האספרגוס. מעבירים לסיר וחולטים כ-3 דקות. אם ניתן, מאגדים את האספרגוסים יחדיו ומניחים כך שהכתר (החלק העליון של האספרגוס) יעמוד מחוץ למים. מעבירים מיד לקערה עם מי קרח לצינון.
-
- 2. מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים לפי הוראות היצרן.
-
- 3. בינתיים במחבת, ממיסים את החמאה ומוסיפים את שבבי השום, מוסיפים את היין הלבן, מצמצמים מעט ומוסיפים את השמנת המתוקה, נותנים לה להצטמצם עד שמתחילה להסמיך, מוסיפים את האספרגוס, אפונת השלג ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 4. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים אותה למחבת יחד עם הפרמזן. מסדרים בקערות ומפזרים מעל את העירית הקצוצה.