וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטוצ'יני ברוטב שמנת, אספרגוס ואפונת שלג

מתכון של השף הדסה וולף, אידלסון 10

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה עם אספרגוס. דניאל לילה,
פסטה עם אספרגוס/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • 500 גר' פטוצ'יני
  • 300 מ"ל שמנת מתוקה (1 ורבע כוסות)
  • 10 אספרגוסים חלוטים ופרוסים
  • חופן אפונת שלג חלוטה (או שעועית ירוקה אם אין)
  • 3 שיני שום פרוסים דק
  • רבע כוס יין לבן
  • 40 גר' חמאה
  • חצי צרור עירית קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 50 גר' פרמזן מגורד

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים סיר עם מים ומלח. קוצצים את החלק התחתון של האספרגוס. מעבירים לסיר וחולטים כ-3 דקות. אם ניתן, מאגדים את האספרגוסים יחדיו ומניחים כך שהכתר (החלק העליון של האספרגוס) יעמוד מחוץ למים. מעבירים מיד לקערה עם מי קרח לצינון.
  • 2. מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים לפי הוראות היצרן.
  • 3. בינתיים במחבת, ממיסים את החמאה ומוסיפים את שבבי השום, מוסיפים את היין הלבן, מצמצמים מעט ומוסיפים את השמנת המתוקה, נותנים לה להצטמצם עד שמתחילה להסמיך, מוסיפים את האספרגוס, אפונת השלג ומתבלים במלח ופלפל.
  • 4. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים אותה למחבת יחד עם הפרמזן. מסדרים בקערות ומפזרים מעל את העירית הקצוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully