וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גילגולי מלפפון עם פטה ופלפל

מתכון מאת: ליאורה קרן, מערכת וואלה

גילגולי מלפפון. דניאל לילה
גילגולי מלפפון

מצרכים למתכון

  • ל-16 חטיפים:
  • 2 מלפפונים ירוקים בגודל בינוני, לא קלופים
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 100 גרם גבינת פטה פרוסה לפרוסות בגודל 2X2
  • 16 קסמי עץ

אופן ההכנה

  • 1. חוצים את הפלפלים, מוציאים את הגרעינים, מניחים על נייר אפייה וקולים בתנור בחום של 220 מעלות, עד שפני הפלפלים משחירים. מוציאים מהתנור ומכניסים לשקית ניילון אטומה.
  • 2. בעזרת קולפן, יוצרים רצועות מלפפון דקות וארוכות.
  • 3. כשהפלפלים מתקררים, מסירים את קליפתם הדקיקה וחותכים לריבועים של 2X2 ס"מ בערך.
  • 4. בקצה כל רצועת מלפפון, מסדרים ריבוע פלפל ועליו פרוסת פטה קטנה, מגלגלים ומהדקים בקיסם.
  • 5. מסדרים על כלי הגשה, (אפשר להכין כמה שעות לפני ההגשה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully