- 1. מקציפים היטב את הביצים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת קצפתית תפוחה ובהירה. מוסיפים בהדרגה תוך טריפה, את הדבש, השמן, עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה תוך ערבוב את הקמח. מוסיפים את גרידת הלימון והמיץ וממשיכים לערבב. מוסיפים ברנדי, אגוזים וצימוקים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.
-
- 2. משמנים תבנית בחמאה ובוזקים קמח. מנערים את התבנית ונפטרים מעודפי קמח. מעבירים לתבנית את הבצק ומשטיחים.
-
- 3. אופים כשלושת-רבעי השעה בתנור שחומם ל-180 מעלות.
-
- 4. מוציאים ומצננים. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.