וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת לימון ודובדבנים

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת לימון ודובדבנים. מיכל אנסקי,
עוגת לימון ודובדבנים/מיכל אנסקי

מצרכים למתכון

  • 500 גרם דובדבנים
  • 3 ביצים
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 גביע של שמנת חמוצה או לבן
  • 1/2 2 כוסות קמח תופח
  • 1 לימון

אופן ההכנה

  • 1. בעזרת קצה ידית דקה ועגולה של כף עץ או צ'ופ-סטיק דוחפים החוצה מהדובדבנים את החרצנים.
  • 2. במעבד מזון מערבלים לתערובת חלקה את הביצים, הסוכר, הקמח, החמאה הרכה, השמנת או הלבן, קליפת לימון מגורדת ומיץ לימון.
  • 3. מורחים בחמאה תבנית עגולה עם חור באמצע. על החמאה מפזרים סוכר. מנערים ומקררים במקרר רבע שעה.
  • 4. יוצקים פנימה את התערובת ועליה מפזרים את הדובדבנים (לא צריך לדחוף אותם פנימה כי העוגה תופחת והם שוקעים בתוכה לבד). מכניסים לתנור בחום של 170-180 מעלות ואופים בערך 50 דקות. מתקבלת עוגה טעימה במיוחד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully