- 1. בסיר גדול מטגנים במעט שמן את הבצלים והפלפל החריף
- לאחר מכן במרווחים של 3 דקות מוסיפים את שאר המרכיבים (סדר ההוספה כסדר הופעתם במצרכים).
-
- 2. את הבשר יש לצרוב מעט (כ-3 דקות) עד להוספת התבלינים.
- ניתן להוסיף את כל התבלינים יחד, ולערבב במשך דקה.
-
- 3. מוסיפים 3-4 ליטרים של מים חמים ומבשלים על אש נמוכה - בינונית 40 דקות.
-
- 4. לצורך הכנת הבצקניות, יש לבחוש את החומרים לתערובת אחידה ובעזרת 2 כפיות ליצוק לתוך הסיר המבעבע
- ולבשל כ-30 דקות. להמשיך לבשל עוד 10 דקות.
-
- 5. למי שמעוניין - bab gulyas leves = גולש עם שעועית.
- ניתן להשרות כוס שעועית שחורה ללילה (יותר פשוט קופסת שימורים אחת). מוסיפים לתבשיל לאחר 20 דקות מהתחלת הבישול כדי שהשעועית לא תתפרק.