- 1. בסיר קטן מחממים את הסוכר והמים, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ.
-
- 2. מורידים מהאש ומוסיפים מיץ לימון וגרגרי מסטיק טחונים.
-
- 3. בקערה (רצוי מנירוסטה) מניחים חלבונים וקורט מלח. מרתיחים מעט מים בסיר שהקערה מונחת עליו בלי לגעת במים (בן מארי).
-
- 4. מניחים את קערת החלמונים על סיר המים הרותחים ומתחילים להקציף בעזרת מיקסר חשמלי.
-
- 5. כשמתחיל להיווצר קצף, מגבירים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את הסירופ החם, בזרם דק ובהדרגה תוך כדי הקצפה.
-
- 6. ממשיכים להקציף במהירות גבוהה ומעל האדים, עד שהקצף מסמיך מאוד ומתייצב (12-15 דקות). מורידים מהאש וממשיכים עוד דקה בהקצפה. מערבבים פנימה את רוב השקדים (שומרים בצד קצת לקישוט) ויוצקים לקערת זכוכית. מקשטים מלמעלה בשקדים ובאגוזים.