- 1. מסירים את תחתית הגבעולים ופורסים את הפטריות לפרוסות עבות (2 ס"מ). מנקים את התרד, שוטפים ומייבשים. מחממים מחבת כבדה לחום גבוה מאד.
-
- 2. מוסיפים מחצית משמן הזית ואת מחצית מהפטריות. מטגנים מבלי לטלטל יותר מדי, לקבלת גון זהוב. מוסיפים את השום והג'ינג'ר לחצי דקה. מוציאים לקערית וממשיכים לטגן את השאר בצורה דומה. מאחדים את כל הפטריות במחבת ומוסיפים את היין. מבשלים על אש גבוהה עד שנספג (חצי דקה).
-
- 3. מוסיפים מעט טריאקי ומערבבים בעדינות מבלי לשבור את הפטריות (15 שניות) מוציאים לקערית.
-
- 4. מוסיפים למחבת שבה טוגנו הפטריות חמאה, מעט ג'ינג'ר ושום. מוסיפים את התרד ומאדים דקה. מוסיפים כפית טריאקי ומערבבים. עורכים תרד על צלחת הגשה ומעליו את הפטריות. מפזרים פרמזן.