פטריות בחמאה, שום ושקדים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות
- למילוי:
- 1/2 חבילת חמאה
- 1/4 כוס שקדים טחונים
- 1 כף שום כתוש
- פטרוזיליה קצוצה לפי טעם
- 1 כף אבקת מרק עוף
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. מפרידים בעדינות את כובע הפטריה מהעמוד.
- 2. מערבבים היטב את חומרי המלית לעיסה אחידה. ממלאים את "כובע" הפטריה במלית ומצמידים את העמוד.
- 3. אופים בתנור חם כ-10 דקות. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.