פטריות בחמאה, שום ושקדים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות
 - למילוי:
 - 1/2 חבילת חמאה
 - 1/4 כוס שקדים טחונים
 - 1 כף שום כתוש
 - פטרוזיליה קצוצה לפי טעם
 - 1 כף אבקת מרק עוף
 - מלח ופלפל
 
אופן ההכנה
- 1. מפרידים בעדינות את כובע הפטריה מהעמוד.
 - 2. מערבבים היטב את חומרי המלית לעיסה אחידה. ממלאים את "כובע" הפטריה במלית ומצמידים את העמוד.
 - 3. אופים בתנור חם כ-10 דקות. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.
 
