מתכונים חמים

סלט ירוק עם קרוטונים ופירות העונה

מתכון של 'יד מרדכי'.

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט ירוק עם קרוטונים ופירות העונה

מחשבון המרות

מצרכים

  • חבילת עלי בייבי
  • פרי העונה –קוביות מנגו, גרגירי רימון או רבעי תאנים
  • 1 צי'לי טרי, חתוך לטבעות דקיקות – לא חובה
  • קליפה מגוררת של לימון אחד
  • 4 כפות שקדים פרוסים, קלויים קלות בתנור
  • לרוטב:
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות רכז רימונים (להשיג בחנויות תבלינים)
  • כף שמן זית מעודן
  • רבע כפית מלח
  • לקרוטונים:
  • 3 פרוסות דקות של לחם (מכל סוג)
  • חצי כפית קצח
  • חצי כפית מלח גס
  • חצי כפית גרעיני כוסברה גרוסים
  • כף שמן זית מעודן

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים יחד.
  • 2. הכנת הקרוטונים: מפזרים את החומרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומערבבים. אופים ב-ْ180 כ-10 דקות.
  • 3. סמוך להגשה מערבבים את הירקות, הפירות והרוטב בקערת סלט.
  • 4. מפזרים קרוטונים ושקדים מלמעלה ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully