- 1. לחמם את התנור ל-160 מעלות. לשמן תבנית בקוטר 20 ס"מ ובתחתיתה להניח נייר אפייה משומן.
-
- 2. לשבור את השוקולד המריר ולהמיס עם החמאה בקערה חסינת חום המונחת על מחבת עם מים רותחים על אש נמוכה בעדינות. להניח לתערובת להתקרר.
-
- 3. לבחוש את הסוכר, עם הביצים אחת אחרי השנייה ולטרוף את התערובת. לנפות את הקמח על התערבות ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד. להוסיף את הקפה והשוקלד המומס ולערבב. לשפוך את התערובת לתבנית המשומנת.
-
- 4. לאפות למשך 55 דקות עד שרואים את החלק העליון של העוגה קשה ומילוי מרכז העוגה מתנדנד מעט. להשאיר את העוגה בתבנית לקירור.
-
- 5. להוציא את העוגה מהתבנית בזהירות, להניח אותה על קרש חיתוך ולחלק אותה לשתי שכבות. להמיס את השוקולד עם החמאה בקערה מעל למחבת עם מים רותחים באטיות על אש נמוכה ולערבב עד שתתקבל תערובת אחידה. כשהתערובת המתקבלת סמיכה, להוציא אותה מהאש ולהניח לה להתקרר.
-
- 6. להניח את העוגה על צלחת הגשה, למרוח שליש מהתערובת על שכבה אחת. לחבר בצורת סנדוויץ' את השכבה הראשונה לשכבה השנייה ולשטח את החלק העליון וצדי העוגה עם תערובת השוקולד הקפואה. לקשט עם תערובת של פירות יער.