- 1. מרפדים תבנית מרובעת בינונית בנייר אפיה משומן (אפשר גם פיירקס) כך שקצותיו יבצבצו. מורחים גם השוליים מעט חמאה ל"הדבקת" הנייר.
-
- 2. בסיר על אש בינונית, שמים את החמאה, חמאת הבוטנים, הדבש ושתי כפיות שמנת מתוקה ומחממים תוך כדי בחישה עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים. מסירים מהאש.
-
- 3. שופכים את המסה לתוך התבנית ומיישרים בעזרת שפכטל או מרית או על ידי הזזת התבנית מצד לצד עד לקבלת משטח אחיד יחסית. מכניסים יש למקפיא עד להתקשות.
-
- 4. בסיר, על אש בינונית או במיקרוגל, מביאים את השמנת לרתיחה עדינה, מסירים מהאש ומוסיפים מיד את השוקולד. מכסים ל-5 דק' או עד שהשוקולד נמס. טורפים עד לקבלת תערובת שוקולד אחידה.
-
- 5. יוצקים את תערובת השוקולד מעל שכבת החמאה, הבוטנים והדבש שבתבנית.
-
- 6. מפזרים מעל את הברס. מחזירים לפריזר לשעתיים לפחות.
-
- 7. מוציאים מהפריזר והופכים על תבנית נוספת (או הפוך באותה תבנית) והופכים שוב על קרש חיתוך נוסף כך שנשארו עם קובייה גדולה של המסה, כולה קפואה וכעת נחתוך.
-
- 8. חותכים שתי וערב לריבועים מדוייקים ככל שאפשר. מניחים במנג'טים או על צלוחית. שומרים בהקפאה עד ההגשה. מומלץ לאכול קר.