- 1. מחממים תנור ל-125 מעלות.
-
- 2. בקערה גדולה מערבבים את החמאה המומסת והסוכר עד לקבלת עיסה אחידה.
-
- 3. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים לערבב.
-
- 4. בקערה נפרדת מנפים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה והמלח.
-
- 5. בקערה שלישית מערבבים את החלב יחד עם הרוויון. מוסיפים בהדרגה את המרכיבים היבשים יחד עם החלב לתוך תערובת החמאה והסוכר וממשיכים לערבב כל הזמן.
-
- 6. מעבירים את הבלילה לתבניות מאפינס. אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 125 מעלות.
-
- 7. בסיום האפייה ניתן למלא את סופגניית המאפין בריבה, שוקולד, ריבת חלב או כל מילוי אחר שאוהבים.