וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופגניית מאפין

בחנוכה לא חייבים ללכת בתלם. המתכון הזה של סופגניות אפויות ומלאות בכל טוב, יוכיח שאפשר להרגיש חג גם בלי ניחוחות של טיגון

מתכון מאת: מערכת וואלה

סופגנית מאפין של קפה זוהו. זגני אורמות דרבין,
סופגנית מאפין של קפה זוהו/זגני אורמות דרבין

מצרכים למתכון

  • ל-12 סופגניות מאפינס:
  • 170 גרם חמאה מומסת
  • 2/3 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים גודל L
  • 3 כוסות קמח
  • 3/4 כף אבקת אפייה
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף אבקת קינמון
  • 3/4 כוס חלב
  • 1/8 כוס רוויון
  • ריבת תות, פטל או משמש למילוי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-125 מעלות.
  • 2. בקערה גדולה מערבבים את החמאה המומסת והסוכר עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים לערבב.
  • 4. בקערה נפרדת מנפים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה והמלח.
  • 5. בקערה שלישית מערבבים את החלב יחד עם הרוויון. מוסיפים בהדרגה את המרכיבים היבשים יחד עם החלב לתוך תערובת החמאה והסוכר וממשיכים לערבב כל הזמן.
  • 6. מעבירים את הבלילה לתבניות מאפינס. אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 125 מעלות.
  • 7. בסיום האפייה ניתן למלא את סופגניית המאפין בריבה, שוקולד, ריבת חלב או כל מילוי אחר שאוהבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully