עוגה לט"ו בשבט

טנא של פירות יבשים, ואגוזים מגובשים לעוגת חג. מתכון של בן עמי ברתיני

מתכון מאת: מערכת וואלה!
עוגה לט"ו בשבט של קונדיטוריה בן עמי.
עוגה לט"ו בשבט של קונדיטוריה בן עמי

מצרכים

  • לתבנית אינגליש קייק
  • 200 גרם תערובת של פירות יבשים חתוכים לקוביות
  • 200 גרם אגוזים ושקדים
  • 6 כפות קמח תופח
  • 6 כפות סוכר
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הפירות היבשים, האגוזים והשקדים, הקמח והסוכר.
  • 2. מוסיפים את הביצים, מערבבים שוב ומעבירים לתבנית האפייה.
  • 3. אופים כ–25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully