וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט מהיר של בננות וקרם שקדים

מתכון מאת: צ'רלי פדידה

טארט בננות מהיר. דן פרץ,
טארט בננות מהיר/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 בננות בשלות חתוכות לטבעות של 2 ס"מ
  • עלה של בצק עלים בגודל 30 ס"מ על 30 ס"מ
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • לקרם שקדים:
  • 100 גרם שקדים טחונים דק
  • 50 גרם סוכר דק
  • 2 חלבונים
  • 1 כפית גרידת לימון

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל-4 חתיכות זהות בגודלן. ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט.
  • 2. דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה. מעבירים למקרר עד לאפייה.
  • 3. מכינים את קרם השקדים: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  • 4. מעבירים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר.
  • 5. מסדרים את הבננות על גבי קרם השקדים ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה.
  • 6. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 220 מעלות למשך 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully