- 1. מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל-4 חתיכות זהות בגודלן. ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט.
-
- 2. דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה. מעבירים למקרר עד לאפייה.
-
- 3. מכינים את קרם השקדים: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
-
- 4. מעבירים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר.
-
- 5. מסדרים את הבננות על גבי קרם השקדים ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה.
-
- 6. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 220 מעלות למשך 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.