מרציפן ביתי עם שקדים לבנים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג שקדים לבנים קלופים ומיובשים או שקדים לבנים לא קלופים
- 3/4 כוס סוכר דק דק
- 500 מ"ל תרכיז רוזטה אמיתי
- כמה טיפות תמצית מי ורדים
- לימון צהוב חצוי לשניים
- לציפוי:
- 2 כוסות סוכר
אופן ההכנה
- 1. טוחנים את השקדים במג'מיקס. מוסיפים סוכר וממשיכים לטחון.
- 2. בסיר שמים רוזטה, מוסיפים את השקדים הטחונים,מי ורדים והלימונים. מערבבים לקבלת בצק. מוציאים את הלימונים.
- 3.מעבירים לקערה ואותה מעבירים לקערה עם מי קרח לקירור.
- 4. את גוש הבצק מרדדים ויוצרים נקניקים. כל נקניק חותכים לחתיכות קטנות וזורקים לתוך קערת סוכר.
- 5. מגלגלים את החתיכות בסוכר ומגישים.