פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מספאן - עוגיות מרציפן מרוקאיות

      מתוק מרוקאי מתוך פרויקט "טעמים מן הבית" של מאכלי עדות בטיסות אל על

      24 מדרגים / 3.05 כוכבים

      עוגיות מספאן מרוקאיות מפרוייקט טעמים של אל על (יח
      עוגיות מספאן מרוקאיות מפרוייקט טעמים של אל על (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים לבצק:
      • 1 כוס שמן
      • 1 כוס מים
      • 2 ביצים
      • 600 גר' קמח
      • חומרים למילוי:
      • 2 כוסות שקדים טחונים
      • 1 כוס סוכר
      • בין 3-4 ביצים לפי הצורך עד לקבלת מסה אחידה
      • סוכריות צבעוניות לקישוט
      • תבניות פטיפור בקוטר של כ-6 ס"מ

      אופן ההכנה

      • אופן הכנת הבצק:
      • 1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק - לשים במקרר ל- ½ שעה.
      • 2. מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, מרדדים כל חלק במכונת פסטה ( אם יש אפשרות ) או במערוך, מקפלים, מוסיפים קמח ומרדדים שוב.
      • 3. מרדדים כל גוש בצק דק (עובי מילימטר) חותכים עיגולים , מקמחים, מכניסים לפורמה, מוסיפים את המילוי (בגובה 2/3 של הפורמה), מוסיפים את הסוכריות ואופים בחום של 160 מעלות במשך כחצי שעה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מספאן - עוגיות מרציפן מרוקאיות
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -