מספאן - עוגיות מרציפן מרוקאיות

מתוק מרוקאי מתוך פרויקט "טעמים מן הבית" של מאכלי עדות בטיסות אל על

מתכון מאת: מערכת וואלה!
עוגיות מספאן מרוקאיות מפרוייקט טעמים של אל על.
עוגיות מספאן מרוקאיות מפרוייקט טעמים של אל על

מצרכים

  • חומרים לבצק:
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 2 ביצים
  • 600 גר' קמח
  • חומרים למילוי:
  • 2 כוסות שקדים טחונים
  • 1 כוס סוכר
  • בין 3-4 ביצים לפי הצורך עד לקבלת מסה אחידה
  • סוכריות צבעוניות לקישוט
  • תבניות פטיפור בקוטר של כ-6 ס"מ

אופן ההכנה

  • אופן הכנת הבצק:
  • 1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק - לשים במקרר ל- ½ שעה.
  • 2. מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, מרדדים כל חלק במכונת פסטה ( אם יש אפשרות ) או במערוך, מקפלים, מוסיפים קמח ומרדדים שוב.
  • 3. מרדדים כל גוש בצק דק (עובי מילימטר) חותכים עיגולים , מקמחים, מכניסים לפורמה, מוסיפים את המילוי (בגובה 2/3 של הפורמה), מוסיפים את הסוכריות ואופים בחום של 160 מעלות במשך כחצי שעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully