וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גולאש הונגרי עם בקר, אווז והרבה פפריקה

אין כמו גולאש הונגרי אמיתי, עם טעמים מלאים של בשר ושומן אווז. המתכון הבא, המוגש גם בטיסות "אל על", מביא לכם את זה עד הבית, מתוך פרויקט "טעמים מן הבית".

מתכון מאת: מערכת וואלה

גולאש הונגרי בפרויקט טעמים של אלעל. מערכת וואלה!
גולאש הונגרי בפרויקט טעמים של אלעל

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
  • 4-5 בצלים גדולים
  • 100 גר' שומן אווז
  • 1/3 כוס שמן
  • 3 ליטר נוזל חום (מים רתוחים עם אבקת בקר)
  • 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 כוסות יין אדום
  • לטחון בבלנדר:
  • שן שום כתוש
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפויות פפריקה חריפה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית קימל שלם
  • קליפה של חצי לימון
  • 1 עלה דפנה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את הסיר היטב ומוסיפים את שומן אווז הבשר והשמן. מטגנים את הבשר עד לקבלת צבע חום (סגירה) מוסיפים את בצל וממשיכים בטיגון.
  • 2. מוסיפים את תערובת המוצרים הטחונים ומטגנים 3-4 דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים את היין אדום. מורידים את המשקעים מתחתית הסיר. מרתיחים את היין 3-4 דקות עד שכל האלכוהול מתאדה ואז מוסיפים את הנוזל החום. מבשלים על אש נמוכה במשך שעה וחצי-שעתיים.
  • 4. חצי שעה לפני גמר הבישול יש להוסיף את קוביות תפוחי האדמה ומלח לפי טעם (2-3 כפיות).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully