- 1. שמים את הבשר בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך מספר דקות, מסננים ושוטפים את הבשר ואת הסיר.
-
- 2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצלים. מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב.
-
- 3. מסננים ושוטפים את השעועית ומוסיפים לסיר יחד עם 4 כוסות מים. מוסיפים את הלימונים, ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה.
-
- 4. מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה עד שהבשר יתרכך. כשהבשר מוכן, מוסיפים לסיר את עשבי התיבול קצוצים.
-
- 5. הערה: הנזיד צריך להיות מימי. מי שאוהב נזיד חמוץ יותר, יכול להוסיף לנזיד 1/3 כוס מיץ לימון טרי בסוף הבישול.
-
- 6. הגשה: מניחים את התבשיל לצד אורז לבן מאודה.