וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מניפת חזה מולארד צלוי עם פירות העונה מקורמלים

מתכון מאת: צ'רלי פדידה

מניפת חזה מולארד. דן פרץ,
מניפת חזה מולארד/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 3 יחידות חזה מולארד במשקל 200 גרם כל אחד
  • 1 נקטרינה
  • 1 אפרסק בשל
  • 2 משמשים
  • 2 תאנים
  • 2 כפות סוכר דק
  • מלח גס
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  • 2. חורצים את עור החזה המולארד בצורת שתי וערב בסכין חד.
  • 3. מניחים על מחבת כאשר העור מונח כלפי מטה ומתחילים בצריבה (אין צורך להוסיף שמן בשל שכבת השומן של העור) צורבים כ- 4 דקות מכל צד ומכניסים לתנור למשך 6 דקות.
  • 4. מוציאים מהתנור למנוחה של 3 דקות במקום חמים עד לפריסה לנתחים.
  • 5. להכנת הפירות מגביהים את טמפרטורת התנור ל-250 מעלות.
  • 6. את הפירות חותכים לשישיות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים סוכר דק.
  • 7. מכניסים לחלקו העליון של התנור למקור החום החזק לזיגוג של כ- 3 דקות עד לקירמול הפירות.
  • 8. להגשת המנה פורסים את חזה המולארד דק ומגישים עם הפירות המקורמלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully