- 1. מחממים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
-
- 2. חורצים את עור החזה המולארד בצורת שתי וערב בסכין חד.
-
- 3. מניחים על מחבת כאשר העור מונח כלפי מטה ומתחילים בצריבה (אין צורך להוסיף שמן בשל שכבת השומן של העור) צורבים כ- 4 דקות מכל צד ומכניסים לתנור למשך 6 דקות.
-
- 4. מוציאים מהתנור למנוחה של 3 דקות במקום חמים עד לפריסה לנתחים.
-
- 5. להכנת הפירות מגביהים את טמפרטורת התנור ל-250 מעלות.
-
- 6. את הפירות חותכים לשישיות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים סוכר דק.
-
- 7. מכניסים לחלקו העליון של התנור למקור החום החזק לזיגוג של כ- 3 דקות עד לקירמול הפירות.
-
- 8. להגשת המנה פורסים את חזה המולארד דק ומגישים עם הפירות המקורמלים.