וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה מולארד במנדרינות

השף מוטי בן אהרון מקייטרינג "הטעם השישי" לוקח אתכם למסע קסום בצרפת עם נתח מולארד חלומי, עם חמצמצות מבורכת של מנדרינות.

מתכון מאת: מערכת וואלה

חזה מולארד במנדרינות (קייטרינג הטעם השישי). מערכת וואלה
חזה מולארד במנדרינות (קייטרינג הטעם השישי)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 2 נתחי חזה מולארד
  • 2 כוסות מיץ מנדרינות
  • 1 מנדרינה קלופה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כוס ציר בשר (לרוטב)

אופן ההכנה

  • 1. את המנדרינה הבודדת קולפים ומפרידים לפלחים, מרחיקים את העור הדק שעוטף את הפלחים ומניחים בצד.
  • 2. מבשלים בסיר את 2 כפות הסוכר בתוספת כף מים עד לקבלת קרמל בהיר, לתוך הקרמל יוצקים את 2 כוסות מיץ המנדרינות.
  • 3. מצמצמים את הנוזלים עד שנשארת 1/4 מהכמות המקורית. לתוכה מוסיפים את כוס ציר הבשר וממשיכים לצמצם עד 1/2 כמות וקבלת סמיכות יפה. מתבלים במלח ופלפל ומעמידים בצד.
  • 4. חורצים את נתח המולארד לאורך ולרוחב בצידו של העור, על החריצים להיות בעומק של 1/2 ס"מ. במחבת ברזל ללא שמן מטגנים את החזה על צד העור על אש לא גבוהה מידי כ-3-4 דקות.
  • 5. מתבלים את הנתח במלח ופלפל והופכים אותו. מטגנים דקה נוספת. מומלץ לטגן עד רמת מדיום פלוס, אך כל אחד יכול להחליט בהתאם לטעמו האישי.
  • להגשה:
  • פורסים את הבשר בצורת מדליונים ומסדרים בצלחת בצורת מניפה. מסדרים את פלחי המנדרינה הטרייה בצורה תואמת ויוצקים מהרוטב החם מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully