- 1. את המנדרינה הבודדת קולפים ומפרידים לפלחים, מרחיקים את העור הדק שעוטף את הפלחים ומניחים בצד.
-
- 2. מבשלים בסיר את 2 כפות הסוכר בתוספת כף מים עד לקבלת קרמל בהיר, לתוך הקרמל יוצקים את 2 כוסות מיץ המנדרינות.
-
- 3. מצמצמים את הנוזלים עד שנשארת 1/4 מהכמות המקורית. לתוכה מוסיפים את כוס ציר הבשר וממשיכים לצמצם עד 1/2 כמות וקבלת סמיכות יפה. מתבלים במלח ופלפל ומעמידים בצד.
-
- 4. חורצים את נתח המולארד לאורך ולרוחב בצידו של העור, על החריצים להיות בעומק של 1/2 ס"מ. במחבת ברזל ללא שמן מטגנים את החזה על צד העור על אש לא גבוהה מידי כ-3-4 דקות.
-
- 5. מתבלים את הנתח במלח ופלפל והופכים אותו. מטגנים דקה נוספת. מומלץ לטגן עד רמת מדיום פלוס, אך כל אחד יכול להחליט בהתאם לטעמו האישי.
-
- להגשה:
-
- פורסים את הבשר בצורת מדליונים ומסדרים בצלחת בצורת מניפה. מסדרים את פלחי המנדרינה הטרייה בצורה תואמת ויוצקים מהרוטב החם מעל.