פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חזה מולארד במנדרינות

      השף מוטי בן אהרון מקייטרינג "הטעם השישי" לוקח אתכם למסע קסום בצרפת עם נתח מולארד חלומי, עם חמצמצות מבורכת של מנדרינות.

      2 מדרגים / 3.52 כוכבים

      חזה מולארד במנדרינות (קייטרינג הטעם השישי) (מערכת וואלה! NEWS)
      חזה מולארד במנדרינות (קייטרינג הטעם השישי) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • 2 נתחי חזה מולארד
      • 2 כוסות מיץ מנדרינות
      • 1 מנדרינה קלופה
      • 2 כפות סוכר
      • 1 כוס ציר בשר (לרוטב)

      אופן ההכנה

      • 1. את המנדרינה הבודדת קולפים ומפרידים לפלחים, מרחיקים את העור הדק שעוטף את הפלחים ומניחים בצד.
      • 2. מבשלים בסיר את 2 כפות הסוכר בתוספת כף מים עד לקבלת קרמל בהיר, לתוך הקרמל יוצקים את 2 כוסות מיץ המנדרינות.
      • 3. מצמצמים את הנוזלים עד שנשארת 1/4 מהכמות המקורית. לתוכה מוסיפים את כוס ציר הבשר וממשיכים לצמצם עד 1/2 כמות וקבלת סמיכות יפה. מתבלים במלח ופלפל ומעמידים בצד.
      • 4. חורצים את נתח המולארד לאורך ולרוחב בצידו של העור, על החריצים להיות בעומק של 1/2 ס"מ. במחבת ברזל ללא שמן מטגנים את החזה על צד העור על אש לא גבוהה מידי כ-3-4 דקות.
      • 5. מתבלים את הנתח במלח ופלפל והופכים אותו. מטגנים דקה נוספת. מומלץ לטגן עד רמת מדיום פלוס, אך כל אחד יכול להחליט בהתאם לטעמו האישי.
      • להגשה:
      • פורסים את הבשר בצורת מדליונים ומסדרים בצלחת בצורת מניפה. מסדרים את פלחי המנדרינה הטרייה בצורה תואמת ויוצקים מהרוטב החם מעל.

      עוד מתכוני אווז/ברווז

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -