וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה מולארד בג'ינג'ר ודבש

מה יכול להיות טוב יותר ממולארד נימוח וארומטי, עטוף במתיקות אינסופית של דבש וג'ינג'ר? השף ויקטור כהן מסביר עבור "דורות – מוצרי שום ותיבול".

מתכון מאת: מערכת וואלה

דבש של סופר קלאס. מערכת וואלה!
דבש של סופר קלאס

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 2 יח' חזה מולרד טרי
  • 200 גר' עלי תרד טריים ללא גבעול
  • 1/2 חבילה חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
  • 2 קוביות שום של דורות
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • 2 כפות שומשום קלוי קלות
  • 2 חצאי אפרסק משומר פרוס דק
  • למרינדה:
  • 1 כף דבש
  • 1 קוביית ג'ינג'ר דורות
  • 1 כף סויה סינית
  • 1 כפית גרגירי חרדל
  • מעט פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ½ כוס יין אדום יבש
  • 1 כף ליקר קיראסו
  • 2 כפות חומץ בלסמי

אופן ההכנה

  • 1. מורידים שכבה מהשומן (משאירים על חזה המולרד כ- ½ ס"מ שומן בערך).
  • 2. חורצים בעומק השומן בצורת שתי וערב בכל שטחי השומן.
  • 3. מערבבים את חומרי המרינדה. משרים את הבשר במרינדה למשך 4-5 שעות.
  • 4. מחממים תנור ל-°200.
  • 5. מטגנים את הבשר במחבת עבה מכל הצדדים עד להשחמה. מעבירים לתנור וצולים כ-6-7 דקות מכל צד.
  • 6. מניחים את התרד והחמאה במחבת עמוקה ומבשלים על אש גבוהה. מוסיפים את קוביות השום ואבקת המרק. מקפיצים במשך 2-3 דקות ומעבירים לצלחת.
  • 7. פורסים את חזה המולרד ומניחים על התרד. מפזרים את פרוסות האפרסק ומפזרים את השומשום מעל ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully