וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארטישוק מוחמץ

מתכון מאת: ברנע שלס, מערכת וואלה

ארטישוק מוחמץ. מור סגל,
ארטישוק מוחמץ/מור סגל

מצרכים למתכון

  • 10 לבבות ארטישוק טרי עם הגבעול (למי שמתעצל ניתן להשתמש בלבבות ארטישוק קפואים)
  • פרוסות מלימון אחד
  • 4 עלי דפנה
  • 5 גרגרי פלפל אנגלי
  • מלח גס
  • כפית סוכר חום
  • 1/2 כוס חומץ בן יין לבן
  • 2 כוסות מים
  • צרור טימין טרי
  • שמן זית
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים. מעבירים לסיר מים עם פרוסות לימון וקצת מלח. מביאים לרתיחה לשתי דקות, מורידים מהאש ומסננים.
  • 2. בינתיים מרתיחים חומץ, מים, עלי דפנה, פלפל אנגלי, סוכר וטימין.
  • 3. מעבירים את לבבות הארטישוק לכלי אחסון ושופכים את התערובת עליהם ונותנים לתערובת להתקרר כשעה.
  • 4. מגישים על צלחת ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה והרבה שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully