פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חציל קלוי עם עגבניות שרי וקשקבל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דנה מלמד מארחת את רוני דניאל (ברני ארדוב)
      דנה מלמד מארחת את רוני דניאל (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 1 חציל גדול
      • 200 גר' עגבניות שרי אדומות
      • 1/3 כוס שמן זית
      • 50 גר' קשקבל מגוררת
      • 50 גר' גבינת עזים קשה מגוררת
      • כמה עלי בזיליקום טריים
      • מלח גס

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום מקסימלי. קולים את החציל עד שהוא רך מאוד.
      • 2. שמים בסיר קטן עגבניות, שמן זית ומעט מלח. מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה, עד שנוצר רוטב סמיך.
      • 3. מורידים את חום התנור ל- 200 מעלות.
      • 4. מסירים את קליפת החציל ומשאירים את הגבעול. משמנים קלות כלי חסין חום ומניחים את החציל. משטחים אותו מעט בעזרת הידיים ומפזרים מלח גס.
      • 5. מניחים שכבה של רוטב עגבניות ועליה מפזרים את הגבינות. מפזרים עלי בזיליקום וצולים בתנור כעשר דקות, עד שזה נראה זהוב כמו פיצה.
      • 6. מעמיסים עם כף על פרוסת לחם.

      מתכונים נוספים

      חציל קלוי עם עגבניות שרי וקשקבל
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -