וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק קרם אפונה

מרק קרם אפונה של אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה"

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

אבי ביטון, מרק אפונה, סוגת. מערכת וואלה
אבי ביטון, מרק אפונה, סוגת

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות אפונה יבשה
  • 2 גזרים בינוניים
  • 2 בצלים
  • 4 שיני שום
  • 1 גבעול סלרי אמריקאי
  • 3 ענפי טימין
  • מיץ מחצי לימון
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 ליטר מים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות לחתיכות גסות.
  • 2. בסיר עמוק יוצקים שמן זית ומחממים חותכים את כל הירקות וחתיכות גסות ומטגנים כ-10 דקות עד להשחמה.
  • 3. מוסיפים את האפונה היבשה והמים ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות נוספות.
  • 4. מתבלים במלח ופלפל וטוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים לסיר, מוסיפים את מיץ הלימון והשמנת. מבשלים כ-5 דקות נוספות ומגישים עם קרוטונים או לחם שחור טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully