וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בפלנצ'ה

אין מה לפחד כשמתעסקים עם שרימפסים: אפשר פשוט לזרוק אותם במהירות על הפלנצ'ה. דנה מלמד ומעוז אלונים מראים בדיוק עד כמה זה פשוט וטעים.

מתכון מאת: דנה מלמד ומעוז אלונים, מערכת וואלה

שרימפס. נמרוד סונדרס
שרימפס

מצרכים למתכון

  • 200 גרם שרימפס טריים בקליפתם
  • מלח ים אטלנטי
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת ברזל כבדה.
  • 2. שמים מעט שמן זית ומוסיפים למחבת את השרימפס.
  • 3. כשהצבע מתחלף לכתום, הופכים לצד השני וצורבים כ-3 דקות.
  • 4. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully