וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרטר טונה ועדשים שחורות

אביב משה, שף מסעדת "מסה" המפוארת שבתל אביב עם מתכון למנה קלאסית, שמקבלת טוויסט ים תיכוני: טרטר טונה טרי ויפהפה, המונח על מצע עדשים שחורות.

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה

טרטר טונה ועדשים שחורות. ברני ארדוב
טרטר טונה ועדשים שחורות

מצרכים למתכון

  • 100 גרם עדשים שחורות מבושלות
  • 1 כף בצל סגול קצוץ
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
  • חצי כפית עלי זעתר קצוצים
  • מלח
  • מיץ לימון
  • מעט כמון
  • שמן זית
  • 200 גרם טונה אדומה חתוכה לקוביות קטנות

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים מלבד הטונה, בודקים טעם ומסדרים ב- 4 כוסות מרטיני.
  • 2. מניחים מעל כל כוס עם עדשים כ-50 גרם טונה, בוזקים מעל מעט מלח גס ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully