סופגניה סינית

מתכון מאת: הילה אשכנזי וליטל אברהם, מערכת וואלה!
סופגניה ארוכה מטוגנת. הילה אשכנזי וליטל אברהם
סופגניה ארוכה מטוגנת

מצרכים

  • 500 גרם קמח חיטה לבן
  • חצי כפית שמרים טריים
  • רבע כפית סודה לשתיה
  • 1 ורבע כוסות מים
  • 1 כף סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 1 כוס שמן לבצק
  • שמן לטיגון עמוק - למלא כחצי ווק גדול

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה עד ליצירת בצק.
  • 2. מניחים את הבצק מכוסה בצד לכחצי שעה.
  • 3. מקמחים משטח עבודה ומגלגלים את הבצק לגליל בעובי של כחצי ס"מ.
  • 4. חותכים את הגליל לרצועות באורך של כ-10 ס"מ.
  • 5. בעזרת סכין יוצרים בעדינות, מעין שקע קטן לאורך כל רצועה.
  • 5. מחממים שמן בווק גדול ומטגנים את הרצועות עד שצבען הופך זהוב.
  • 6. סופגים את שאריות השמן, ומגישים חם. מומלץ לבזוק אבקת סוכר או להגיש עם ריבה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully