וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דלעת בשמן זית ותיבול עדין

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

דנה מלמד מארחת את ירמי קפלן. ברני ארדוב
דנה מלמד מארחת את ירמי קפלן

מצרכים למתכון

  • 500 גר' דלעת כתומה ויפה
  • מים לכיסוי
  • שמן זית בנדיבות
  • מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדלעת לפרוסות בעובי 2 ס"מ. משאירים את הקליפה.
  • 2. שמים את הדלעת בסיר ומוסיפים מים עד כיסוי.
  • 3. מוסיפים שמן זית בנדיבות ומלח גס.
  • 4. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד ריכוך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully