וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לפת מטוגנת

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

לפת מטוגנת. ברני ארדוב
לפת מטוגנת

מצרכים למתכון

  • 4 לפתות פחוסות ומוצקות
  • מלח גס
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • להגשה:
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הלפתות ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
  • 2. זורים מלח גס ומשהים לשעה.
  • 3. שוטפים היטב במים ומייבשים. (מומלץ ליבש בשיטת עוזי עם פן).
  • 4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את פרוסות הלפת משני הצדדים עד הזהבה.
  • 5. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה ומיץ לימון סחוט טרי.
  • גיוון: אפשר להחליף את הלפת בקולורבי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully