פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קבב כרישה ובורגול

      עומר מילר, שף מסעדת "חדר האוכל"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קבב כרישה (יח
      קבב כרישה (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • 8 כרישות גדולות
      • 2 תפוחי אדמה מבושלים
      • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
      • 100 גרם גבינת פטה מפוררת
      • 100 גרם שקדים קלויים וקצוצים
      • 1 בצל קצוץ
      • 3 שיני שום כתושות
      • ¾ כוס בורגול דק מושרה במים
      • ½ כוס נענע קצוצה
      • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה
      • 2 ביצים
      • 1 כוס פירורי לחם
      • 1/2 כוס שומשום לבן
      • מלח ופלפל שחור טחון טרי

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את תערובת הקבב: מבשלים את הכרישה במים רותחים עשר דקות. סוחטים היטב וקוצצים.
      • 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת. אם היא דביקה מוסיפים מעט פירורי לחם, אם יבשה מוסיפים עוד ביצה. משהים את התערובת במקרר כחצי שעה.
      • 3. מצפים את הקציצות בפירורי לחם ושומשום לבן.
      • 4. יוצרים קציצות, מניחים במחבת חמה עם שמן זית וצולים 3 דקות מכל צד.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -