וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבב כרישה ובורגול

עומר מילר, שף מסעדת "חדר האוכל"

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

קבב כרישה.
קבב כרישה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 8 כרישות גדולות
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 100 גרם גבינת פטה מפוררת
  • 100 גרם שקדים קלויים וקצוצים
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • ¾ כוס בורגול דק מושרה במים
  • ½ כוס נענע קצוצה
  • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כוס שומשום לבן
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את תערובת הקבב: מבשלים את הכרישה במים רותחים עשר דקות. סוחטים היטב וקוצצים.
  • 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת. אם היא דביקה מוסיפים מעט פירורי לחם, אם יבשה מוסיפים עוד ביצה. משהים את התערובת במקרר כחצי שעה.
  • 3. מצפים את הקציצות בפירורי לחם ושומשום לבן.
  • 4. יוצרים קציצות, מניחים במחבת חמה עם שמן זית וצולים 3 דקות מכל צד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully