- 1. מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח (מים שהומלחו ב3 כפות מלח) עד ריכוך מלא, ומסננים.
-
- 2. מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים את החלב והחמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. ממליחים לפי הטעם.
-
- 3. מטגנים את הבשר ללא תוספת שמן, עד שהוא משנה את צבעו לאפור. מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו עד הזהבה. מוסיפים את ציר הבקר, הקמח, התימין, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה.
-
- 4. מעבירים את הבשר למסננת שמונחת מעל קערה ומניחים לו להצטנן לטמפרטורת החדר כדי להיפטר מהנוזלים העודפים.
-
- 5. מסדרים את הבשר בשכבה אחידה בתוך תבנית הפאי. על שכבת הבשר מורחים את הפירה באופן אחיד ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן.
-
- 6. אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות במשך 50 דקות. מוציאים מהתנור, משאירים בחוץ להצטנן למשך כרבע שעה ומגישים.