- 1. מכינים את הבשר: מטגנים במחבת גדולה את הבצל עם השמן על להבה בינונית. כעבור 10 דקות מוסיפים את השום, הפלפל הירוק ואת הבשר, מתבלים במלח ופלפל, מגבירים את הלהבה ומטגנים בערבוב מתמיד במשך 5 דקות.
-
- 2. מוסיפים את הרסק, הסוכר, הקינמון והמוסקט ומנמיכים את הלהבה. מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות.
-
- 3. מורידים מהאש ומעבירים לקערה גדולה יחד עם הביצים והזיתים. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
-
- 4. מכינים פירה: מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם החלב, החמאה והמלח.
-
- 5. מרכיבים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 6. מניחים 3 כפות גדושות מהבשר בארבעה כלים אישיים בקוטר 7 ס"מ (או את כל הכמות, בתבנית גדולה). מכסים בכף גדושה של פירה, מפזרים מעל גבינה ומעבירים לתנור. אופים במשך 10 דקות עד שהגבינה משחימה ומגישים מיד.