וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטל דה קארנה

שף סבינה ולדמן ממסעדת "רוטשילד'ס קיטשן" עם מתכון נהדר מהמטבח האורוגוואי: מאפה בשר, ביצים קשות, פלפל ירוק וזיתים, מכוסה בפירה תפו"א מוקרם.

מתכון מאת: סבינה ולדמן, רוטשילד'ס קיטשן, מערכת וואלה

פסטל דה קארנה. דנה מאירזון
פסטל דה קארנה

מצרכים למתכון

  • לבשר:
  • 4 כפות שמן קנולה
  • חצי בצל קצוץ דק
  • חצי ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 פלפל ירוק קטן חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף רסק עגבניות
  • קורט צ'ילי טחון
  • חצי כפית סוכר
  • קורט קינמון
  • קורט מוסקט
  • מלח ופלפל
  • 3 ביצים קשות קצוצות גס
  • 2 כפות זיתים ירוקים מגולענים קצוצים גס
  • לפירה:
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים במים
  • חצי כוס חלב
  • 20 גרם חמאה
  • מלח
  • 4 כפות גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבשר: מטגנים במחבת גדולה את הבצל עם השמן על להבה בינונית. כעבור 10 דקות מוסיפים את השום, הפלפל הירוק ואת הבשר, מתבלים במלח ופלפל, מגבירים את הלהבה ומטגנים בערבוב מתמיד במשך 5 דקות.
  • 2. מוסיפים את הרסק, הסוכר, הקינמון והמוסקט ומנמיכים את הלהבה. מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות.
  • 3. מורידים מהאש ומעבירים לקערה גדולה יחד עם הביצים והזיתים. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
  • 4. מכינים פירה: מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם החלב, החמאה והמלח.
  • 5. מרכיבים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 6. מניחים 3 כפות גדושות מהבשר בארבעה כלים אישיים בקוטר 7 ס"מ (או את כל הכמות, בתבנית גדולה). מכסים בכף גדושה של פירה, מפזרים מעל גבינה ומעבירים לתנור. אופים במשך 10 דקות עד שהגבינה משחימה ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully