- 1. מערבבים את חומרי המילוי.
-
- 2. חולטים את עלי המנגולד בסיר עם מים רותחים כשלוש דקות או עד שמתרכך. מוציאים למשטח עבודה.
-
- 3. בעזרת סכין, מורידים את הפטוטרת (החלק הלבן) של כל עלה מנגולד. מניחים אותם עם הצד המבריק כלפי מטה.
-
- 4. מניחים כף גדושה לרוחב ממילוי הבשר. סוגרים את עלה המנגולד משני צדדיו ובגלגול כמו אגרול.
-
- 5. בתחתית סיר רחב ונמוך, מניחים עלים של מנגולד שנקרעו. עליהם מניחים את העלים הממולאים בצפיפות.
-
- 6. מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים על המנגולד הממולא.
-
- 7. מניחים על להבה גבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי. מומלץ לאכול חמים.