- 1. בקערה, מערבבים את כל חומרי הקובה פרט לשמן. נותנים לתערובת לעמוד כ-10 דקות.
-
- 2. מן התערובת יוצרים קציצות ארוכות ושמנמנות. דואגים ללוש כל אחת בנפרד בתוך היד לפני שיוצרים צורה.
-
- 3. מחממים מחבת ומוסיפים שמן.
-
- 4. מטגנים את הקובות כ-2 דקות מכל כיוון עד שמשחימות. אם בחרתם לא להוסיף רוטב, רצוי לכסות את המחבת ולטגן כ-5 דקות נוספות.
-
- 5. אם בוחרים להוסיף רוטב, זה הזמן. מוסיפים את רסק העגבניות מהול במים רותחים. מערבבים על ידי נענוע המחבת. מוסיפים מלח ופלפל. מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה כ-5-7 דקות. מי שרוצה, יכול להוסיף אפונה ולהגיש לצד אורז לבן או בתוך לאפה.